Malibu C

Rádi bychom vám představili profi americkou Bio vlasovou kosmetiku Malibu C. Tato kosmetika, která se začala vyrábět už v roce 1985, jako první přišla na trh s wellness přípravky, které jsou založeny na patentovaných technologiích, vědeckých výzkumech s ohledem na životní prostředí. Tyto produkty jsou 100% vegan, netestované na zvířatech, neobsahující parabeny, sulfáty, konzervanty, umělé parfemace a pomáhají účinně řešit problémy s vlasy a pokožkou.

Patentovaná technologie těchto přípravků, zbavuje vlasy a pokožku hlavy nánosů těchto nechtěných minerálů a chemických přísad a vlasy jsou tak opět nezatížené a zdravé! Nejlepší na těchto přípravcích je, že nepoškozují ani nenarušují vlas. Je to patentované ošetření vlasů a pokožky hlavy na bázi aktivovaných krystalů  VITAMÍNU C, a to v té nejčistší a nejúčinnější podobě. Tyto přípravky jsou vhodné i pro děti.

Aby jste věděli jaké salonní ošetření můžete vyžít a co přesně tato kosmetika umí, přiblížíme vám jejich produkty.

Crystal gel – je nejvíce užíváný a umí opravdu spousty věcí. Je to nejhloubkovější salonní ošetření. Stahuje nánosy minerálů a kovů z vody. Dokáže se dostat i mezi šupiny kutikuly, kde taky zůstávají nánosy, tedy nestahuje jen po povrchu. Dalším jeho benefitem je, že stahuje z vlasů i usazené medikamenty, je tedy obzvláště vhodný pro zákazníky s onemocněním štítné žlázy. Dokáže vybalancovat pH, zastavit krvácení, hojit rány a popáleniny a je JEDLÝ!

Malibu Blondes – aplikuje se na blond odstíny a je to rozjasňovač melírů, aplikuje se pro zašlou a zežloutlou blond mezi dalším melírovacím cyklem. Váže na sebe kovy, které zažloutlost po čase barvení způsobují a stahuje je z povrchu vlasů.

Undo-goo – je jediný speciální šampon s tak vysokým pH na trhu a pomáhá odstranit silikony nerozpustné ve vodě, právě z barev a šamponů a stylingu z drogérie.

Dále jsou tam další přípravky na odstranění přímých barviv z vlasů, rychlou opravu barvy do 24h, dále odstraňovač kosmetických pigmentů, který dokáže stáhnout o 1-3 stupně, aniž by poškodil vlasy a můžeme ho opakovat do nekonečna. Tyto všechny přípravky jsou určené výhradně na salonní ošetření je důležité u nich dodržovat technologické postupy, aby výsledek byl perfektní. K tomu pochopitelně využíváme i kondicionéry obsahující, jak protein, nebo hydrataci na konečnou péči o vlas.

Malibu C si pro vás připravili i přípravky na domácí použití vysvětlíme si, které a na co je dobré použít.

Malibu Blondes Wellness – je vlasová péče pro zářivou blond, chrání vlasy před elementy přenášenými vodou, které potlačují barvu a přirozený lesk.

Malibu Hard Water - ochranný systém proti agresivním minerálům obsažených v tvrdé vodě. Chrání proti barvě a poničení vlasů a ztrátě hydratace.

Malibu Swimmers Wellness – jedinečná řada pro plavce. Chrání vlasy před vlivy vody. Sada vyživuje, posiluje a chrání vlasy proti poškození a nežádoucím barevným tonům způsobených vodou z bazénu, nebo moře. Odstraňuje nánosy mědi, které tvoří nechtěné zelené odstíny na vlasech.

Malibu Scalp Wellness – vyživuje pokožku hlavy, zmírňuje podráždění a tvorbu šupinek. Odstraňuje nánosy minerálů z vlasů a pokožky.

mALIBU C VE VZTAHU K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Čím méně vody, energie a dalších přírodních zdrojů využíváme, tím lépe. Naše mise je snížit dopad našeho chování na životní prostředí. Vytváříme produkty, které jsou k životnímu prostředí šetřené, a to nejen během používání, ale také během jejich výzkumu, vývoje a výroby. Pečlivě vybíráme obaly, kterou jsou nezávadné – naše PET balení jsou kompletně recyklovatelné a wellness sáčky navíc představují minimální objem odpadu. Neustále si připomínáme důležitost zachování harmonie s místem, kde žijeme.

Důkazem jsou naše wellness sáčky, které jsme s ohledem na ekologii a životní prostředí vyrobili bez použití vody, která je tak často nadužívána při výrobě kosmetických přípravků.

 Malibu C přípravky jsou ekologické, nezávadné k životnímu prostředí  a 100% vegan z přírodně identických vitamínových krystalů a ingrediencí rostlinného původu.

Zpět do obchodu