Neohodnoceno

MAPLE OIL 300 ML

Změkčující, tonizující, lehký, ale výživný masážní olej, který umožňuje aktivní ruční dovednosti a nezanechává žádné stopy mastnoty. Směs olejů a rostlinných výtažků, z nichž je vyroben je ideální pro masáže s pružným a ochranným účinkem na krevní oběh. Každodenní používání podporuje tonizaci pokožky. Je ideální pro výživu suché vlasové i tělové pokožky a matných vlasů. Konzistence je bohatá a přepychová, snadno se vstřebává.

Vysoký obsah polyfenolů přítomných v zeleném čaji ho činí vynikajícím pro obohacení pokožky antioxidačními látkami, čímž je tonizovanější a hladší. Extrakt z mrkve zachovává integritu pokožky zvýšením antioxidační kapacity se zbytkem účinných látek. Černý rybíz, díky svým protizánětlivým a zklidňujícím vlastnostem, uklidňuje zarudlou pokožku a dekongestuje během masáže, to vše doprovází obklopující a relaxační vůně.    PLUS

Nemastný olej

Elasticita

Výživný

Příjemná vůně

 

Skladem (3 ks)
Kód: 651
Značka: Philip Martins
2 750 Kč
Kategorie: Philip Martins
d9ad66751b105701394393f292148b26 mmf600x600
Akce Novinka

CO OLEJ ŘEŠÍ?

Matné vlasy 

Elasticitu kůže

Matná pokožka těla

Lokalizovaná adipozita

Zvýšený krevní oběh

Lymfatická stagnace

Zlepšuje tonizaci pokožky    

POUŽITÍ

Masírujte do úplného vstřebání      

HLAVNÍ INGREDIENCE        

Popis účinných látek  

Olusový olej: Jedná se o komplex rostlinných olejů pocházejících z udržitelného zemědělství a přijatých přísnými předpisy Ecocert Greenlife, bohatý na esenciální mastné kyseliny, jako jsou omega-3 a omega-6, v optimálním poměru k dosažení příznivého účinku na kůže. Tyto mastné kyseliny vstupují do mnoha mechanismů souvisejících s rovnováhou pokožky; některé například tvoří kožní maz, a proto přispívají k udržení účinnosti hydrolipidového filmu, což je rozhodující faktor při obraně pokožky před vnějšími agresemi.  

Organický extrakt z oliv: Extrakt z plodů olivovníku, typického středomořského stromu. Jedná se o extrakt bohatý na antioxidanty a proti volným radikálům, vitamin E, ortofenoly, fytosteroly, tokoferoly a skvalen (také přítomné v lidském mazu). Na pokožce plní různé funkce: optimálně hydratuje a vyživuje, má uklidňující, ochranný, opravný účinek a především působí proti stárnutí pokožky.  

Jojoba: Zvláštností jojoby je, že na rozdíl od jiných rostlinných olejů ji netvoří triglyceridy, ale estery mastných kyselin s dlouhým řetězcem. Jedná se tedy o „tekutý vosk“. Tato vlastnost je zodpovědná za vysokou stabilitu jojobového oleje, který neoxiduje a nezanikne, i když je vystaven vysokým teplotám. Jednou z důležitých zvláštností jojoby z dermatologického hlediska je její snadná absorpce pokožkou, což je vlastnost, která ve spojení s afinitou k kožnímu mazu dává oleji velmi vysokou penetrační schopnost nadržené vrstvy. Jojobový olej je proto mimořádně účinný při obnovování kožní bariéry u suché a hypolipické pokožky, zajišťuje nepřímý zvlhčovací účinek a také vynikající neokluzivní zvláčňující účinek.  

Ribes Nigrum: Olej ze semen rybízu je bohatý na esenciální polynenasycené mastné kyseliny. Tento olej je jedním z mála rostlinných zdrojů kyseliny gama-linolové (GLA) a dalších mastných kyselin řady Omega6. Správný příjem GLA může být užitečný při léčbě seboroické dermatitidy. Olej Ribes Nigrum přispívá k udržení celistvosti bariéry propustnosti pokožky a podporuje prevenci poškození kůže způsobené ultrafialovými paprsky, volnými radikály a stárnutím buněk.  

Slunečnice: Vzhledem ke své bohatosti na vitamíny, antioxidanty a ceramidy je považována za vynikající kosmetický olej a používá se pro suchou, dehydratovanou a alipickou pokožku. Ceramidy, přírodní složky interkorneocytového cementu, upřednostňují opravu bariéry propustnosti kůže, snižují trans epidermální ztrátu vody a zlepšují pružnost a turgor pokožky.  

Mrkev: Mrkvový extrakt je bohatý na beta-karotenoidy (provitamin A) a fytosteroly, které hrají důležitou roli při udržování strukturální a funkční integrity buněčných membrán a epiteliálních tkání. Má také zvláčňující, regenerační, elastikační, antiradikálové a ochranné vlastnosti pokožky.  

Čaj: Z listů čaje je extrahován fytokomplex s mimořádnými kosmetickými vlastnostmi, který vykazuje významný antioxidační, adstringentní, protizánětlivý a antimikrobiální účinek. Zejména vysoký obsah teofylinu činí ze zeleného čaje základní přísadu pro redukci a anticelulitidní kosmetické přípravky. Theofylin aktivací bazálního metabolismu, podporou lipolýzy a odtokem přebytečných tekutin významně přispívá k eliminaci tukových usazenin a remodelaci siluety. Mělo by se také pamatovat na jeho funkci jako antioxidantu a remineralizátoru, což z něj činí užitečného spojence v ochraně mikrocirkulace a v prevenci stárnutí pokožky.